Wintask x64 needs Firefox extension - where is it?

Getting started -basics for starting with WinTask

Wintask x64 needs Firefox extension - where is it?

Postby JerryB on Wed Jan 21, 2015 11:57 pm

OK, complete newbie here. I just downloaded a trial version of x64 and tried it on Firefox. Wintask message appeared saying that I need to add the Wintask extension to Firefox.

I logged into Mozilla but there is no Wintask extension there.

Where can I find the extension Wintask needs for Firefox?

Thanks.
JerryB
 
Posts: 1
Joined: Wed Jan 21, 2015 11:53 pm

Re: Wintask x64 needs Firefox extension - where is it?

Postby TechSupport on Thu Jan 22, 2015 9:32 am

Hello,

It seems that the Firefox extension has not been activated automatically. To activate it manually, load Firefox, select Addons and in Extensions and Plugins, check that Wintask extension is activated. You will need Firefox version 34 or more.

Regards,
WinTask Tech Support
TechSupport
 
Posts: 805
Joined: Thu Nov 16, 2006 9:58 am


Return to Getting started

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron